Wstecz

Jak wyłączyć autoodtwarzanie na YouTube?

YouTube wprowadził ostatnio funkcję autoodtwarzania materiałów wideo. System automatycznie odtwarza klipy, które pochodzą z subskrypcji lub z listy sugerowanych po prawej stronie. Wcześniej było to możliwe jedynie w przypadku Playlisty. Teraz każdy film kończy się komunikatem, że za 10 sekund uruchomi się kolejny. Może to trochę irytować i przeszkadzać w korzystaniu z serwisu. Jak szybko wyłączyć autoodtwarzanie na YouTube? Bardzo prosto. Wystarczy odtworzyć dowolny film. Znajdujący się w górnym prawym rogu przełącznik przesuwamy w lewą stronę. Zmieni się kolorystyka z niebieskiej na szarą, a przełączenie zadziała również przy innych materiałach. I wszystko wróci do normy.

A jeżeli stwierdzicie, że funkcja jednak Wam się przyda, w każdym momencie możecie ponownie uruchomić autoodtwarzania na YouTube.

Autoodtwarzanie na YouTube

Gabi Jakimik / Marketing & PR /  Tube.AD

mob: +48 721 444 555

Skontaktuj się z nami po informacje na temat kampanii wideo na YouTube.

Powrót